Koulutiellä jälleen, tosin nyt opiskelu on jotain ihan muuta kuin mikään tähän mennessä. 4-kympin kriisiin kuuluu kuulemma, että lähdetään opiskelemaan joko hoito- ja hoiva-alaa tai sitten käsityöläisammattiin ja minä sitten valitsin tämän jälkimmäisen. Sattuman ja suosituksen kautta alaksi valikoitui tarpeistonvalmistus ja tällä tiellä ollaan ja katsotaan mihin asti se vie. Vaan mennessä näkee ja täältä blogista voi seurata, että mitä kaikkea olen ennättänyt oppia.

Sana tarpeistonvalmistus ei kerro monellekaan juuri mitään, mutta kun sitä hiukan avaa, että kyseessä on teatterin pienrekvisiitta, niin jo vähän enemmän. Tarpeistonvalmistus on lähinnä sitä, mikä jää lavastuksen ja puvustuksen väliin.


maanantai 24. maaliskuuta 2014

Opinnäytetyö

ELÄMÄNPUU-VARJOKUVAHAHMO

Viime vuoden loppu ja tämän vuoden alku on mennyt opinnäytetyön  parissa. Viimein tämä taival on loppusuoralla ja opinnäytetyön kirjallinenkin osio on valmis. Tein opinnäytetyöni blogina: Elämänpuun varjossa, www.maisunpuu.blogspot.fi. Halutessasi tarkastella elämänpuun matkaa kapalevystä Kalevi Ahon Hyönteissinfoniaan varjokuvaksi, niin helpoiten pääset tähän uuteen blogiin sivun ylälaidan sivupainikkeista. 

Kolmisen kuukautta meni elämänpuun varjossa; varjoa valmistellen, siitä puhuen ja sitä miettien - tästä eteenpäin pitää vaan kääntää kasvot kohti aurinkoa, niin varjot jäävät selän taakse!
Auringonpaistetta odottaen!